2009. június 6., szombat

Cenzúra eltüntetése és letöltések elhelyezése


Természetesen már letölthetőek tárgyak és hackek a Sims 3-hoz:), de egyenlőre csak óvatosan töltögessetek hackeket, mert még nincs program, amivel ellenőrizni lehet a kompatibilitásukat, vagyis azt, hogy melyik üti a másikat.
Ami biztosan letölthető, az a cenzúra eltüntető, amit INNEN tölthetsz le.

Ehhez és minden más package kiterjesztésű file telepítéséhez a legegyszerűbb mód ez a kis program telepítése itt: Installáló Program.
Kicsomagolás után az exe file-ra kattintva telepíteni kell a programokat, ami magától mappákat hoz létre, ezek a Hacks (hackek), Miscs (vegyes), Patterns (minták) és Skins (bőr típusok) mappák. A telepítést csak egyszer kell megcsinálni.
Ezek után későbbiekben sem lesz más dolgod, mint a kicsomagolt package file-ra jobb egérgommbal kattintani és kiválasztani, hogy a fenti mappák közül valamelyikbe vagy a fő mappába telepítse a package file-t, vagyis az egyedi tartalmat.
De a package file-okat manuálisan is beteheted ezután már az elkészült mappákba. A mappákat a C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages mappában találhatod.
Ha az egyedi tartalomnak a kiterjesztése kicsomagolás után nem package, hanem Sims3Pack, arra csak egyszerűen duplán rá kell kattintani és az indítópanel feltölti automatikusan.
A Sims3Pack kiterjesztésű file-ok pedig ide kerülnek: C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads\.

Egyszerűen odavagyok az indítópanelért!:) Teljesen érthető és átlátható. Nem kell keresgélni később a letöltött dolgok után, hanem onnan egyből kitörölhetőek, ugyanis képpel együtt mutatja a feltöltött dolgokat. Természetesen csak a Sims3Pack kiterjesztésűeket, amiket ő telepít fel.
Egy gombnyomással elindítható a játék egyedi tartalom nélkül is, ha ellenőrizni akarod, hogy nem hibás letöltés miatt fagy-e le a játék vagy van játékhibád. Nem kell mappákat áthelyezni és törölgetni ehhez, hanem egyetlen kattintás.:)
Szóval tetszik, azt hiszem ez érződik az írásaimban!:D

Ezenkívül biztonságos letölteni egy hacket, ami nagyon érdekes.:) Ez a játékban elkészített, de később elrejtett személyiségjegyeket hozza elő, ez INNEN letölthető.
Biztonságosan még a modthesims és a hu.sims3.com-ról tölthettek le. Az én letöltéseim itt találhatóak: Lorea Stúdiója. Ezek is biztonságosak.:)

Íme jópár kép ahogy kezdtem a játékot:


2009. június 5., péntek

Első tapasztalatok


Elmondhatom, hogy egyenesen imádom a játékot!:) Közel sem gondoltam, hogy ennyire magával ragadó lesz!
Nagyon tetszik az egyedisége és az önállósága az egész játéknak. Hihetetlenül komplex, nem csoda hogy ennyit dolgoztak rajta.
De mint minden EA terméken, ezen is van mit javítani, lefagyásokra, a játék kilépésére sokan panaszkodnak, úgyhogy epekedve várjuk a javító patchet.:)
Rém unalmas és felesleges ötletnek találtam, hogy egyedien színezhetünk mindent. Na már nem találom annak.:) Ez valami lenyűgöző! Annyi lehetőséget ad és annyira szabad kezet, hogy ez igazán dicséretes az alkotók részéről.
Készítettem is már pár dolgot, amit letölthettek a Sims 3 hivatalos oldaláról.
Az én tárgyaimat, ruháimat, cipőimet és a többit itt találjátok: Lorea Stúdiója és mindig bővítem, de törölgetem is őket, úgyhogy nézzetek be néha.
Úgy színezem a ruhákat, a cipőket és az ékszereket, hogy vagy az egyedien készített dolgaimhoz illedjenek, vagy valamelyik eredeti EA ruhához passzoljanak. Csak olyan dolgok vannak fenn, amiket én is használok.
Úgyhogy nyugodtan töltsd le ezeket a dolgokat, ajánld vagy jelölj be ismerősnek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom ezt az interaktív részét, de tetszik! Ingyen készít mindenki saját és mások örömére simses dolgokat, amiket ingyen letölthetünk egymástól.:) Azt hiszem az EA Gamesnek ez volt a legjobb ötlete a fizetős oldalak kiszorítása ellen.
Természetesen a letöltéshez be kell lépni az oldalra. Itt tudsz regisztrálni: https://hu.thesims3.com/register.html. Ha nem magyarul adja ki az oldalt, akkor az oldal legalján bal oldalt megtalálod a "Válassz nyelvet" opciót vagy angolul "Select Language", arra kattints és válaszd a magyart.:)
Amit mindenkinek ajánlok, hogy töltse le Riverview-t, mert az komolyan mondom teljesen más hangulatú, mint Sunset Valley és nem csak azért mert ott él Don Lothario is!:D

Íme egy kis videó Riverview-ról:


2009. június 3., szerda

The Sims 3 megjelent!


Hát megjelent végre a hőn áhított játék itthon is és szóltak is az üzletből és már játszok is vele!:)
Annyit elmondhatok, hogy minden aggályom elszállt!
A simek gyönyörűek, mint ahogy a tárgyak, a fény, a lombok mozgása, a víz tükröződése és fodrozódása pedig leírhatatlan!
Hála az új szuper gépemnek maximális grafikával, legnagyobb felbontással tökéletesen megy a játék! Hihetetlen!:))
A Sims 2 sem futott ilyen jól nálam!:D Teljesen gördülékeny és gyönyörű a játékmenet és persze már vannak rögtön letöltéseim is!:D
A betöltési ideje meg egyenesen hihetetlen! A játékbetöltése 1 percnél kevesebb, a család betöltése pedig 1 perc! Összesen 2 perc alatt a játékban vagyok sok letöltéssel együtt!:D
Most játszanom kell, hogy tudjam összegezni.:)