2009. június 6., szombat

Cenzúra eltüntetése és letöltések elhelyezése


Természetesen már letölthetőek tárgyak és hackek a Sims 3-hoz:), de egyenlőre csak óvatosan töltögessetek hackeket, mert még nincs program, amivel ellenőrizni lehet a kompatibilitásukat, vagyis azt, hogy melyik üti a másikat.
Ami biztosan letölthető, az a cenzúra eltüntető, amit INNEN tölthetsz le.

Ehhez és minden más package kiterjesztésű file telepítéséhez a legegyszerűbb mód ez a kis program telepítése itt: Installáló Program.
Kicsomagolás után az exe file-ra kattintva telepíteni kell a programokat, ami magától mappákat hoz létre, ezek a Hacks (hackek), Miscs (vegyes), Patterns (minták) és Skins (bőr típusok) mappák. A telepítést csak egyszer kell megcsinálni.
Ezek után későbbiekben sem lesz más dolgod, mint a kicsomagolt package file-ra jobb egérgommbal kattintani és kiválasztani, hogy a fenti mappák közül valamelyikbe vagy a fő mappába telepítse a package file-t, vagyis az egyedi tartalmat.
De a package file-okat manuálisan is beteheted ezután már az elkészült mappákba. A mappákat a C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages mappában találhatod.
Ha az egyedi tartalomnak a kiterjesztése kicsomagolás után nem package, hanem Sims3Pack, arra csak egyszerűen duplán rá kell kattintani és az indítópanel feltölti automatikusan.
A Sims3Pack kiterjesztésű file-ok pedig ide kerülnek: C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads\.

Egyszerűen odavagyok az indítópanelért!:) Teljesen érthető és átlátható. Nem kell keresgélni később a letöltött dolgok után, hanem onnan egyből kitörölhetőek, ugyanis képpel együtt mutatja a feltöltött dolgokat. Természetesen csak a Sims3Pack kiterjesztésűeket, amiket ő telepít fel.
Egy gombnyomással elindítható a játék egyedi tartalom nélkül is, ha ellenőrizni akarod, hogy nem hibás letöltés miatt fagy-e le a játék vagy van játékhibád. Nem kell mappákat áthelyezni és törölgetni ehhez, hanem egyetlen kattintás.:)
Szóval tetszik, azt hiszem ez érződik az írásaimban!:D

Ezenkívül biztonságos letölteni egy hacket, ami nagyon érdekes.:) Ez a játékban elkészített, de később elrejtett személyiségjegyeket hozza elő, ez INNEN letölthető.
Biztonságosan még a modthesims és a hu.sims3.com-ról tölthettek le. Az én letöltéseim itt találhatóak: Lorea Stúdiója. Ezek is biztonságosak.:)

Íme jópár kép ahogy kezdtem a játékot: