2009. április 16., csütörtök

Lorea tipp:
Egyéni rádióállomások saját zenével


Egyéni rádióálomás létrehozása saját zenéinkkel a Szabadidő kiegészítővel lehetséges.
Először betesszük a kedvenc mp3 számainkat a Dokumentumok\EA GAMES\The Sims 2\Music valamelyik mappájába, például a Pop mappába.
Belépünk a játékba, majd megnyitjuk a Beállításokon belül, ami F5-el is elérhető, az Audio beállításokat és rákattintunk a csillaggal megjelölt hangfal ikonra, vagyis az Egyéni rádióállomások gombra.



Itt később már meglévő adóinkat szerkeszthetjük, törölhetjük, vagy még több újabb adót hozhatunk létre.


Először viszont új adót kell készíteni, létrehozhatjuk méghozzá a saját, személyes adónkat. Az Új állomás nevű gombra kattintunk, ami a plusz jellel ellátott hangfal.


Ekkor felhozza az Egyéni rádióállomás létrehozása ablakot, amelyben az összes zenei mappa szerepel. Ekkor válasszuk ki azt a mappát, amelyikbe betettük kedvenc számainkat, ebben az esetben a Pop mappát és a számokat egyesével kijelölve a Hozzáadás gombbal tesszük át az egyéni rádióadónkhoz. Ilyenkor a kiválasztott számokat az ablak jobb oldalára helyezi, ahol még később szabadon kitörölhetjük, feljebb, vagy lejjebb helyezhetjük a számokat, hogy a számunkra tetsző sorrendben legyenek.


A játékban már eleve szereplő zenéket is áttehetünk, akár mindegyik mappából áttehetjük kedvenc simses zenéinket is, ugyanúgy a Hozzáadás gombra kattintva. Majd fent megadjuk a saját rádióadónk nevét.


Ha minden számot áttettünk, amit szerettünk volna, az Elfogad, pipa gombra kattintunk. Ekkor láthatjuk az Egyéni rádióállomások ablakban a saját személyes rádióadónkat, amit szintén elfogadunk.


A játékban már nincs más dolgunk, mint egy bekapcsolt magnóra kattintva a Váltson át -> Egyedi adóra menüpontot kiválasztva a saját adónkat bekapcsolni és simjeink máris a kedvenc számainkra rophatják a táncot.


Jó bulizást!:)