2009. március 27., péntek

Lorea tipp:
Hotel átalakítása játék közben


Hotelek a Jó utat! kiegészítővel kerültek a játékba. A hoteleket át lehet alakítani, mint minden más telket, a városból építési módba belépünk az üres telekre és átalakítjuk.
De ha játék közben szeretnénk átalakítani, mert a simünknek akkor és ott van valamire szüksége és nem lehet csak azért befejezni a nyaralást, hogy a telekre visszalépve átalakítsuk, akkor van egyszerűbb megoldásunk is.
Nyissuk meg a csalás ablakot és írjuk be az Egyetem kiegészítővel érkezett csalást, ami alapvetőleg a kollégiumok átalakítását segíti:
Boolprop dormspecifictoolsdisabled false


Ez után nyomjunk Entert és máris aktívvá tettük a Vásárlás módot. Ez a kilépésig aktív is marad, így berendezhetjük tetszésünk szerint a hotelt nyaralás közben is.


Az Építkezés mód is aktív tulajdonképpen, de az nem látszik és kis csellel lehet előhívni.
Használjuk a Pipetta gombot (a kéz mellett található) és kattintsunk vele tapétára, padlóra vagy bármi olyanra, ami az Építkezés kategóriában érhető el. Ekkor előjön az építkezési lehetőség is, itt is minden menüpont elérhető, bár még ekkor is inaktívnak tűnik a gomb, de nem az.


Az Építkezés módot minden alkalommal így tudjuk előcsalogatni, míg a Vásárlás mód aktív marad, amíg ki nem lépünk a telekről.

Jó alakítgatást!:)