2009. március 15., vasárnap

Lorea Top 9 cuccok

1. Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok:
Egyértelműen ez az első helyezet, hiszen ez az egyetlen cuccok csomag, aminek szinte minden tárgyát használom. Szépek, részletesek és praktikusak benne a bútorok, a hajak és a ruhák is. Ennek hatására szinte minden ház konyháját és fürdőszobáját átépítettem. Kötelező darab.:)

2. Csilli-villi Cuccok:
A legigényesebb hálószoba, étkező és nappali bútorok, ruhák, dekorációk és műszaki cikkek ebben a csomagban vannak. Ennek is szinte minden tárgyát használom, az estélyik, szmokingok és az elegáns kabátok pedig a kedvenc ruhadarabjaim.

3. Trendi Tini Cuccok:
Nagyon ötletes kis kiegészítő ez, jól oldották meg a különböző stílusok megjelenését, ezenkívül szépek és jól használhatóak a bútorok. A tinik addig eléggé el voltak hanyagolva, de már mindegyik tini sim saját stílusban lázadozhat.:) A hajak és a ruhák is abszolút kedvenceim.

4. Bulis! Cuccok:
Ahogy a neve is mondja, ebben partizáshoz szükséges tárgyak, ruhák vannak, aminek egy része nagyon jó és használható, de ez a kisebb része. Általában én éttermet rendezek be ezekkel a bútorokkal, ezenkívül ennek a cuccoknak a grillsütője és lufis székei a kedvenceim kerti partikhoz:), de esküvő rendezésére is alkalmasak ezek a tárgyak.

5-6. Paloták és Parkok Cuccok:
Holtversenybe került a H&M Cuccokkal, pedig teljesen eltérő kategória. Míg ebben csak tárgyak találhatóak, abban csak a ruhák hasznosak. De éppen azért, mert itt is csak pár dolgot tudok kiemelni, ami hasznos, ezért egyenrangú a két csomag.
Ezt a kiegészítőt az igényes lépcsők mentették meg, amelyek korlátján a simek lecsúszhatnak. Ezenkívül hasznosítható számlacsökkentésre a napkollektor és a szélmalom, bár mindkettő túl nagy mérete miatt nem nagyon alkalmazható, de az alapötlet nem volt rossz.:).

5-6. H&M Divatos Cuccok:
Ennek a csomagnak a megjelenésétől kezdve indul mély zuhanásba a cuccok felhasználhatósága. Véleményem szerint az első három cuccok megszerzése lényeges, a többi elhanyagolható.
Ebben a csomagban a tárgyakra kevesebb figyelmet szenteltek, így ezt csak a ruhák miatt érdemes felrakni. Van benne pár ruha, amik kifejezetten a kedvenceim közé tartoznak.

7. IKEA Álomotthon Cuccok:
Nem igazán szeretem a tömeggyártott bútorokat, így ez a márka sem a kedvencem. Bár ezeket a tárgyakat egyáltalán nem használom a játékban, és ez volt a legnagyobb csalódás a cuccok közül, viszont nagyon élethűen másolták le az eredeti bútorokat és szépen kidolgozottak, ezért nem az utolsó helyen szerepel.

8. Télapós Cuccok:
Mivel nagyon ritkán tartok karácsonyt a simeknek, ezért szinte alig használom a tárgyait. De amikor karácsony van, akkor viszont az egész csomagot felhasználom.:) Nagyon jó ötlet volt a Télapó látogatása, de a cuccok nem igazán igényesek, ezért ez a kiegészítő a listám végén kullog.

9. Mesés Díszletek Cuccok:
Abszolút melléfogás. Sem a bútorait, sem a ruháit nem használom, nem szépek és feleslegesek is. Csak a helyet foglalja.