2009. március 18., szerda

Lorea tipp: Randi információk


Randizni az Éjszakák kiegészítővel lehet. A randizás alakulásától függően több féle meglepetés érheti simünket.
A randi mutató pontjai alapján 100 pontig a randi Borzalmasnak minősül, a végén veszekedéssel búcsúzik a partner, majd "ajándékként" egy lángoló zacskó kakit tesz simünk ajtaja elé, ami Amerikában elég népszerű. (Hmm..)


Ami eltaposva bűzölög:



100 és 200 pont között a randi Rossznak minősül és megleckézteti a partner simünket a randi végeztével, majd egy gyűlölködő levelet küld neki, ami szintén bűzölög:


A földre letéve csukva látjuk, de bármilyen felületre téve kinyitható a levél, amiben meglátjuk a feladót is és azt, hogy nincs tőlünk elragadtatva.:) Ez a levél "Fel ne hívj! cetli", azt hiszem ezt az információt tartalmazza maga a levél is:



200 és 425 pont között Gyenge és Elmegy kategória van, aminek semmilyen utóhatása sincs.
425 és 650 pont között a randi a mutató alapján , ekkor egy puszit kap szerelmes simünk, majd nem sokára egy szerelmes levelet is a randipartnerétől:






Ezt is, mint a gyűlölködő levelet letehetjük a földre csukott állapothoz, de ezt érdemesebb kitenni szép emlékként valamilyen felületre, éjjeliszekrényre, vagy polcra.:)




650 és 950 pont között a randi Nagyszerű, amit a sim randipartnere egy gyengéd csókkal, majd egy szál rózsával hálál meg.
Minden randizni vágyó sim az Álomrandi szintet szeretné elérni. Ezt 950 pont fölött éri el, ami végén egy romantikus csókkal búcsúzik tőle randipartnere, majd egy csokor vörös rózsával ajándékozza meg a szép este emlékéül, amelynek a neve mindent elárul: "Nagyszerű esténk volt virágcsokor".